Spara radioförval

Så här programmerar du radioförvalen:

Använd fjärrkontrollen och sätt på Wave®-musiksystemet genom att trycka på ON/OFF eller FM/AM och välj FM eller AM som källa.

FM/AM

Ställ in önskad radiokanal manuellt med SEEK/TRACK.

Seek/Track

Använd PRESETS-knapparna (förvalsknapparna) och håll in önskat förvalsnummer i fem sekunder. När förvalsnumret visas på framsidan av systemet släpper du knappen.

Förval

Upprepa detta för att spara upp till sex AM-förval och sex FM-förval.