Växla mellan två anslutna enheter

Hörlurarna kan vara anslutna till upp till två enheter samtidigt. Du kan dock endast spela upp ljud från en enhet i taget. Bluetooth®-anslutningarna kontrolleras med Power/Bluetooth-knappen. Om du har flera anslutningar vägleds du av röstanvisningar. När två enheter har anslutits kan du göra följande:

Pausa ljudet på den första Bluetooth -enheten

Spela upp ljud på den andra Bluetooth-enheten

Obs! Hörlurarna tar emot telefonsamtal från båda enheterna, oavsett vilken enhet som spelar upp ljud.

Du hanterar enkelt flera anslutna enheter även med Bose Connect-appen.