Beställ senast den 21 december för att få leveransen före jul.

Systemet är nedtonat och kan inte väljas i SoundTouch-appen

Om SoundTouch-systemet syns men inte går att välja i SoundTouch-appen kan du försöka med följande:

Stäng och öppna SoundTouch-appen på nytt

Kontrollera att det system som inte går att välja är påslaget och anslutet till nätverket:

  • Wi-Fi-indikatorn på system med trådlös anslutning lyser med ett fast vitt sken när enheten är ansluten.
  • Om systemet är trådbundet, kontrollera att nätverkskabeln är ordentligt ansluten i båda ändar.

Bose-systemet och enheten i vilken du har appen installerad måste vara anslutna till samma nätverk. Om nätverksnamnet, lösenordet eller säkerhetstypen nyligen har ändrats måste även nätverksinställningarna i SoundTouch-appen uppdateras.

Kontrollera att Bose-systemet är placerat inom räckvidd för en stark Wi-Fi-signal. Om du använder en räckviddsförlängare (repeater), brygga (extender) eller accesspunkt, koppla bort dem för att se om problemet beror på dem. När de är bortkopplade, anslut Bose-systemet till nätverket genom att placera det inom räckvidd för huvudroutern och testa sedan systemet och anslutningen igen.

Återställ systemet genom att dra ur strömsladden och vänta en minut (SoundTouch Portable-system återställs genom att du håller in AUX-knappen i cirka 15 sekunder, tills det blir helt tomt i displayen).

Återställ enheten i vilken du har appen installerad. Det gör du vanligtvis genom att helt starta om enheten eller genom att ta bort batteriet och/eller koppla från stickkontakten i en minut.

Starta om routern genom att koppla från strömsladden i 30 sekunder.

Kontrollera om det finns fler än fyra SoundTouch-system anslutna till samma nätverk. Ett typiskt Wi-Fi-nätverk för hemmet ska kunna klara minst fyra trådlösa SoundTouch-system. Men antalet beror på nätverkets kapacitet.

Internet-aktiverade enheter som är anslutna till samma nätverk, t.ex. en smart-TV, bärbar dator, spelkonsol, Blu-ray-spelare, surfplatta eller smarttelefon, kan ta upp för mycket av nätverkets bandbredd. Om någon av dessa enheter överför stora mängder data (dvs. videostreaming) kan detta minska bandbredden för andra anslutna enheter, som t.ex. Bose-systemet.

Koppla bort dessa enheter för att se om det gör någon skillnad.

Logga in på routerns inställningsmeny och avaktivera routerns brandvägg tillfälligt för att se om den blockerar SoundTouch-systemet.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback