Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Systemkontroll av/på

Placera en ljudenhet i dockan innan du slår på SoundDock 10-systemet. Sedan slår du på strömmen på något av följande sätt:

tryck på valfri knapp förutom off (av) på bose®-fjärrkontrollen

Off (Av)

Tryck på valfri knapp på dockningsenheten

Gör något av följande för att stänga av SoundDock 10-systemet:

tryck på off (av) på fjärrkontrollen

Off (Av)

Ta bort ljudenheten från dockan

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback