Systeminstallation

Innan du använder SoundLink-högtalaren första gången ansluter du den till ett eluttag och laddar batteriet:

Använd medföljande USB till mikro-USB-kabel

Anslut USB-kabeln till en strömförande USB-port på en dator eller till en USB-laddare. 1 amp-laddare rekommenderas för snabbare laddning

Batterilampan blinkar med gult sken under laddningen och lyser grön när laddningen är klar

Tips om hur du ska placera högtalaren

När du använder högtalaren inomhus kan ljudkvaliteten variera beroende på var högtalaren placerats. När du använder högtalaren utomhus kommer ljudkvaliteten att förändras ju längre bort du flyttar dig från högtalaren. Tänk på följande när du placerar högtalaren:

• Högtalarens täckningsområde för Bluetooth är 9 m. Om du flyttar enheten längre bort från högtalaren påverkas ljudkvaliteten och enheten kan tappa uppkopplingen till högtalaren

Om du vill ha optimalt ljud ska högtalarens framsida vändas mot användaren.
  • För bästa basrespons ska baksidan av högtalaren placeras i närheten av en vägg, men inte direkt mot väggen. Basresponsen minskar ju längre från väggen du flyttar högtalaren. Lägg inte ner högtalaren på baksidan. Ljud sänds ut både från framsidan och baksidan
  • Placera inte högtalaren i trånga utrymmen eftersom detta påverkar ljudkvaliteten
  • Placera inte högtalaren på våta eller smutsiga ytor
  • Högtalaren ska endast stå upprätt och på gummitassar