Systeminstallation

Högtalaren är delvis laddad vid leverans. Anslut högtalaren till ett vägguttag innan du använder den för första gången. Högtalaren behöver inte laddas helt, men anslutningen behövs för att batteriet ska aktiveras.

Anslut den mindre änden av USB-kabeln till mikro-B-USB-kontakten på högtalaren.

Anslut den andra änden till USB-nätadaptern.

Anslut USB-strömförsörjningen till ett vägguttag. Anslut om nödvändigt nätadaptern till ett vägguttag. Batteriindikatorn blinkar med ett gult sken och högtalaren avger en ljudsignal. När batteriet är fulladdat blir indikatorn grön.

Tips om hur du ska placera högtalaren

När du använder högtalaren inomhus kan ljudkvaliteten variera beroende på var högtalaren placerats. När du använder högtalaren utomhus kommer ljudkvaliteten att förändras ju längre bort du flyttar dig från högtalaren. Tänk på följande när du placerar högtalaren:

• Högtalarens täckningsområde för Bluetooth är 9 m. Om du flyttar enheten längre bort från högtalaren påverkas ljudkvaliteten och enheten kan tappa anslutningen till högtalaren
  • Annan trådlös utrustning ska vara på minst en meters avstånd från högtalaren.
  • Placera högtalaren och enheten utanför och på avstånd från metallskåp, andra ljud-/videokomponenter och direkta värmekällor.
  • Placera inte högtalaren på våta eller smutsiga ytor