Statusindikatorer

Statuslamporna sitter ovanför kontrollknapparna och lyser eller blinkar för att visa högtalarens status.

LED-lampa för ström: Visar batteri- eller laddningsstatus

• Grönt: Medel till fullständig laddning, eller helt laddad när högtalaren är ansluten till ett eluttag
  • Gult: Låg laddning
  • Gult (blinkar): Batteriet laddas
  • Rött (blinkar): Behöver laddas, eller batterifel när högtalaren är ansluten till ett eluttag

LED-LAMPA FÖR Bluetooth®: Visar högtalarens status när Bluetooth har valts:

• Av: Bluetooth-källa är inte vald
  • Blått: Högtalaren är i språkvalsläge
  • Blått (blinkar): Högtalaren är i upptäckbart läge och kan paras ihop med en enhet
  • Vitt: Bluetooth-enhet ansluten
  • Vitt (blinkar): Bluetooth-enhet ansluter

LED-lampa för AUX: Visar om källan för AUX-linjeingången har valts

• Av: AUX-linjeingångskälla är inte vald
  • På: AUX-linjeingångskälla är vald