Statusindikatorer

Bluetooth- och batteriindikatorerna sitter högtalarens ytterkant.

Bluetooth-indikator: Visar anslutningsstatus för en mobil enhet.

Blinkande blått   Klar för anslutning
Blinkande vittAnsluter
Fast vitt Ansluten
Fast blåttVälj språk

Batteriindikatorer: Visar batteriets laddningsnivå.

•○○○○0–20 %
••○○○20–40 %
•••○○40–60 %
••••○60–80 %
•••••80–100 %
  • När batteriet laddas, blinkar den senast tända batteriindikatorn vitt. När batteriet är fulladdat lyser alla batteriindikatorerna med ett fast vitt sken.
  • Om du vill kontrollera laddningsnivån håller du ned strömknappen för att se batteriindikatorns färg.
  • Om du är ansluten till en Apple-enhet visas högtalarens batterinivå i det övre högra hörnet på enhetens skärm, samt i enhetens notiscenter.