Beställ senast den 21 december för att få leveransen före jul.

Statusindikatorer

Statusindikatorerna sitter ovanför kontrollknapparna och lyser eller blinkar när en källa aktiveras. Här nedan beskrivs beteendet för varje indikator.

LED-LAMPA FÖR STRÖM: Visar batteri- eller laddningsstatus

LED-LAMPA FÖR LJUD AV: Indikatorn blinkar för att visa att ljudet är avstängt

LED-LAMPA FÖR Bluetooth®: Visar högtalarens status när Bluetooth har valts:

En långsamt blinkande blå lampa – kan identifieras och är redo att paras ihop eller återanslutas med en enhet

En blinkande vit lampa – försöker ansluta till en ihopparad enhet

En vit lampa som lyser med fast sken – ansluten till en ihopparad enhet

LED-LAMPA FÖR AUX: Högtalaren spelar upp källan som är ansluten till AUX-ingången