Systemets statuslampor

Gäller:

• SoundLink® trådlöst musiksystem

Statuslamporna på framsidan av SoundLink®-systemet visar val av källa och batteristatus.

AUX-källa

• Av: AUX-källa är inte vald
  • På: AUX-källa är vald

Trådlös källa

• Av: Ingen trådlös anslutning
  • På: Trådlös källa är ansluten
  • Blinkar snabbt: Trådlös källa ansluter
  • Blinkar kort (var tredje sekund): Trådlös källa har valts, men har kopplats ifrån på datorn

Obs! Lampan för den valda källan blinkar varje gång en knapp på fjärrkontrollen trycks in.

Batteri: batterinivå vid manuell kontroll

• Grönt: 70 % eller mer
  • Gul: 20–70 %
  • Blinkar med rött sken: 20 % eller mindre av full kapacitet (uppladdning krävs)

Batteri: under laddning av batteriet

• Gul: Batteriet laddas
  • Av: Laddningen har slutförts

SoundLink® USB-nyckel

• Av: USB-nyckeln saknar ström
  • Blinkar långsamt: Ström finns och den är förberedd för att anslutas till SoundLink®-systemet
  • Blinkar snabbt: Anslutningen etableras
  • På: Ansluten till SoundLink®-systemet