KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

TALK RADIO-läge

Gäller:

Mikrofonval, liksom förstärkning av låga frekvenser hos vissa radiokanaler, kan påverka radiosändningar med tal mycket, och detta görs för att försöka förbättra ljudet för tal när det sänds via konventionell radio. Hos högkvalitativa ljudprodukter kan detta resultera i onaturligt ljud eller kraftig bas. Wave®-radion är utrustad med ett TALK RADIO-läge, som automatiskt kompenserar för artificiellt förstärkta låga frekvenser. Det du hör låter därför mer naturligt.

tryck på play mode två gånger på fjärrkontrollen när radion är på för att sätta på eller stänga av talk radio-läget. när det är aktiverat visas "talk radio- on" och när det är inaktiverat visas "talk radio- off".

Uppspelningsläge

Obs! Inställningen TALK RADIO stängs av automatiskt när du ställer in en annan station, byter källa eller stänger av Wave®-radion.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback