Inställningsmenyn

Inställningsmenyn använder du för att anpassa hur du vill att Wave®-musiksystemet ska fungera.

På fjärrkontrollen håller du in Alarm Time/Menu tills Setup Menu visas.

Alarm Time/Menu

Tryck på Tune/MP3 > tills menyposten som du vill ändra visas.

Tune/MP3 >

Tryck på Time - eller Time + för att ändra värde eller alternativ.

Time -

Time +

Tryck på Alarm Time/Menu för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs menyn automatiskt.

Alarm Time/Menu

Inställningsmenyn för Wave®-musiksystem

Systeminställning

Tillgängliga inställningar

Snoozefunktionen SNOOZE-: Anger snoozetiden.

10 MIN (standard), 20 MIN, 30 MIN, 40 MIN, 50 MIN, 60 MIN

Den kontinuerliga uppspelningsfunktionen CONT PLAY-: Bestämmer vilken källa som automatiskt ska spelas upp när uppspelningen av en CD-skiva upphör.

NO (standard), AUX, FM, AM

Klocktidsformatet TIME-: Anger om klockan ska visas med 12-timmarsformat (AM/PM) eller 24-timmarsformat.

12-HOUR (standard), 24-HOUR

Visa hög ljusstyrkenivå BRIGHT HI-: Anger displayens ljusstyrka när det omgivande ljuset är starkt.

8–15 (standard 12)

Visa låg ljusstyrkenivå BRIGHT LO-:
Anger displayens ljusstyrka när det omgivande ljuset är svagt.

1–8 (standard 4)

Rumskodsfunktionen ROOM-: Anger rumskoden för Wave®-musiksystemet när det är anslutet till Lifestyle®-systemet via ett Bose® link-nätverk.

Strecken efter rumsbokstaven visar inställningarna för mikroomkopplarna i Lifestyle®-fjärrkontrollen.

B _ _ _ – (standard),
C _ _ – _, D _ _ – –,
E _ – _ _, F _ – _ –,
G _ – – _, H _ – – –,
I – _ _ _, J – _ _ –,
K – _ – _, L – _ – –,
M – – _ _, N – – _ –,
O – – – _

Systemåterställningsfunktionen RESET ALL-: Återställer Wave®-musiksystemet till fabriksinställningarna.

NO (standard), YES