Aktivera eller inaktivera ljudkomprimering

Ljudkomprimering hjälper till att förstärka talet i ett ljudspår. Den här funktionen är endast tillgänglig för videokällor.

Så här ändrar du ljudkomprimeringsinställningar:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet

tryck på source på fjärrkontrollen och använd sedan uppåtpilen eller nedåtpilen för att välja den källa du vill justera. välj ok för att bekräfta

tryck på högerpilen för att markera alternativ-ikonen och bekräfta genom att trycka på ok.

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera "audio compression" (ljudkomprimering)

tryck på vänsterpilen eller högerpilen för att justera inställningen. välj "förstärk dialog", "smart volym" eller "av"

tryck på exit för att stänga menyn.