Gratis frakt och gratis retur
 

Aktivera/avaktivera funktionen för automatisk avstängning

Högtalaren stängs av efter 30 minuter om inget ljud kommer från den samt när den används med följande kontakter och strömkällor:

  • AUX-anslutning som drivs med batteri eller nätström
  • Bluetooth®-anslutning som drivs med batteri

Så här aktiverar och avaktiverar du den här funktionen:

Håll ned knappen volym + och ingångslägesknappen samtidigt. Du hör "Auto-off disabled" (Automatisk avstängning avaktiverad).

Upprepa funktionen för att återaktivera automatisk avstängning.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback