Gratis frakt och gratis retur
 

Sätta på/stänga av funktionen för automatisk avstängning

om ingen bluetooth-enhet är aktivt ansluten stängs högtalaren av automatiskt efter 30 minuters inaktivitet. gör så här för att stänga av den här funktionen:

håll ned aux och volym + samtidigt. ett röstmeddelande eller en ton hörs för att bekräfta att den automatiska avstängningen är av

AUX

Volym +

Upprepa för att sätta på den automatiska avstängningen igen

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback