Gratis frakt och gratis retur
 

Aktivera/inaktivera funktionen för automatisk avstängning

Om ingen Bluetooth-enhet är aktivt ansluten stängs högtalaren automatiskt av efter 30 minuters inaktivitet. Så här aktiverar och inaktiverar du den här funktionen:

Håll ned AUX-ingång och Volume + samtidigt. Ett röstmeddelande eller en ljudsignal hörs som bekräftar att den automatiska avstängningen är avaktiverad

Upprepa för att aktivera den automatiska avstängningen igen

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback