Gratis frakt och gratis retur
 

Förstå LED-statusindikatorn för Bluetooth®

På modeller med Bluetooth är lysdioden för Bluetooth en blå/lila statusindikator på kontrollmodulen. Den visar status för den trådlösa Bluetooth-funktionen.

Blinkar lila:
Headsetet är i ihopparningsläge.

Blinkar blått:
Enheterna kopplas ihop. En ton visar att ihopparningen har lyckats.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback