Ljusskenans statusinformation

På soundbarhögtalarens framsida sitter en LED-ljusskena. Ljusskenans aktivitet ger dig information om soundbarhögtalarens status i relation till den valda källan.

Ljusskenans placering på soundbarhögtalaren
Light bar pulses white

När den blinkar långsamt med vitt sken håller soundbarhögtalaren på att anslutas till ett Wi-Fi®-nätverk. När Bluetooth®-läget har valts anger det att soundbarhögtalaren håller på att anslutas till en Bluetooth-enhet.

En enda blinkning med vitt sken visar att soundbarhögtalaren har tagit emot en signal från fjärrkontrollen.

Light bar glows solid white then fades to black

Ett fast vitt sken som avtar och släcks visar att soundbarhögtalaren har anslutits till ett Wi-Fi-nätverk. När Bluetooth-läget har valts visar det att soundbarhögtalaren har anslutits till en Bluetooth-enhet.

Light bar pulses blue

Långsamma blinkningar med blått sken visar att högtalaren är i Bluetooth-läge och är klar för anslutning till en ny Bluetooth-enhet.

När ljusskenan blinkar långsamt två gånger har listan över enheter som parats ihop med soundbarhögtalaren rensats.

Two white lights glow

Två lampor som lyser med ett fast vitt sken visar att soundbarhögtalarens ljud har stängs av.

White light glows on the right of the light bar

Ett vitt sken till höger visar att soundbarhögtalaren har tagit emot ett kommando om höjd volym.

White light glows on the left of the light bar

Ett vitt sken till vänster visar att soundbarhögtalaren har tagit emot ett kommando om sänkt volym.

White light on light bar slides to center then glows solid

Ett vitt sken som glider mot mitten och därefter lyser med ett fast sken visar att Alexa lyssnar.

Obs! Amazon Alexa finns inte på alla språk eller i alla länder.

White light on light bar slides to sides

Ett vitt ljus som glider mot sidorna visar att Alexa tänker.

Light bar pulses white

Långsamma blinkningar i vitt över hela ljusskenan visar att Alexa talar.

Light bar pulses yellow

Långsamma blinkningar i gult visar att det finns ett meddelande från Alexa.

Light bar glows solid amber

Ett fast gult sken visar att Wi-Fi-konfiguration pågår.

White light on light bar slides right to left

Ett vitt sken som glider från höger till vänster visar att en programvaruuppdatering håller på att laddas ned till soundbarhögtalaren.

White light on light bar slides left to right

Ett vitt sken som glider från vänster till höger visar att en programvaruuppdatering håller på att installeras på soundbarhögtalaren.

Fyra långsamma blinkningar med gult sken visar att ett uppspelningsfel har inträffat. Se Bose Music-appen för mer information.

Light bar pulses red

Fyra långsamma blinkningar med rött sken visar att din begäran inte kunde slutföras på grund av att tjänsten för tillfället inte är tillgänglig. Försök igen senare.

Light bar glows solid red

Ett fast rött sken visar att ett fel som inte kan lösas automatiskt har uppstått på soundbarhögtalaren. Kontakta då Boses kundtjänst.