Förstå kontrollknapparna

Knappsatsen styr högtalarnas uppspelning, volym och högtalartelefon. Para ihop den mobila enheten med högtalaren om du vill använda knappsatsen.

Obs! Det är inte alla mobila enheter som har stöd för dessa funktioner.

Power: Tryck här för att sätta på och stänga av högtalaren. Håll ner för att kontrollera batteriladdningsstatus

Minus (-): Sänker högtalarvolymen. Håll ner för att minska volymen kontinuerligt

Flerfunktion: Styr musikkällor och samtal till högtalartelefonen på den mobila enheten

Plus (+): Höjer högtalarvolymen. Håll ner för att öka volymen kontinuerligt

Bluetooth®: Tryck här för att välja Bluetooth-källa. Högtalaren försöker ansluta till den senast synkroniserade enheten. Om det inte finns någon synkroniserad enhet kan högtalaren identifieras. När du har markerat Bluetooth håller du ned denna så att högtalaren kan identifieras och paras ihop med en annan Bluetooth-enhet