Förstå kontrollknapparna

Kontrollknapparna sitter på högtalarens ovansida. Nedan beskrivs varje knapp och dess funktion.

Power: Tryck här för att sätta på och stänga av högtalaren. Håll ner för att kontrollera batteriladdningsstatus

Ljud av:Tryck här för att stänga av/slå på högtalarljudet

Minus (-): Sänker högtalarvolymen. Håll ner för att minska volymen kontinuerligt

Plus (+): Höjer högtalarvolymen. Tryck och håll ned för att öka volymen kontinuerligt. Källindikatorn blinkar när volymen höjs och sänks. När källindikatorn blinkar två gånger har högsta eller lägsta volym ställts in

Bluetooth®: Tryck här för att välja Bluetooth-källa. Högtalaren försöker ansluta till den senast synkroniserade enheten. Om det inte finns någon ihopparad enhet kan högtalaren identifieras. När du har valt Bluetooth trycker du här igen så att högtalaren kan identifieras och paras ihop med en annan Bluetooth-enhet. Tryck här igen för att gå tillbaka till anslutningsläge. När Bluetooth-källan har valts och ingen enhet ansluts inom 30 minuter kommer högtalaren att stängas av automatiskt

AUX:: Tryck här för att välja den källa som är ansluten till AUX-ingången