KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Förstå LED-statusindikatorn

Gäller:

Lamporna på högtalarens framsida indikerar dess aktuella status.

TV-lampa

Lyser med ett fast vitt sken när TV-källan är vald, ett blinkande sken vid volymjustering och ett långsamt blinkande sken när ljudet är avstängt

Lyser med fast grönt sken när TV-källan är vald och dialogläget är aktiverat

Blinkar gult vid uppdatering av högtalaren

Blinkar rött om ett fel har uppstått. Koppla bort strömmen i 30 sekunder och försök igen

Bluetooth®-lampa

Blinkar blått när högtalaren kan anslutas med en Bluetooth-enhet

Blinkar vitt vid anslutning till en Bluetooth-enhet och lyser med fast vitt sken när anslutningen är klar. Den här lampan blinkar när du ändrar volymen i den anslutna högtalaren och blinkar långsamt när ljudet är avstängt

Lyser med fast grönt sken när högtalaren är ansluten till en Bluetooth-enhet och dialogläget är aktiverat