Läsa av LED-indikatorn för strömstatus

nya alkaliska aa-batterier ger i allmänhet ström i minst 45 timmar till headsetet. batteritiden varierar beroende på nivån på bakgrundsljudet i flygplanet, temperatur, öronkuddarnas skick, om man använder bluetooth®-funktionen (valfritt) och hur gamla batterierna är. led-indikatorn för ström ändrar färg för att visa strömstatusen enligt följande:

LED-lampa för ström

LED-indikator för strömstatus

blinkar långsamt med grönt sken (en blinkning varannan sekund):
strömmen tas från flygplanets elsystem

blinkar med grönt sken (en blinkning i sekunden):
strömmen tas från batteriet. bra batteritid

snabba blinkningar med gult sken (två blinkningar i sekunden):
strömmen tas från batterier som börjar ta slut. åtta timmar eller mindre kvar

snabba blinkningar med rött sken (fyra blinkningar i sekunden):
strömmen tas från batterier med mycket lite kraft kvar. två timmar eller mindre kvar

led-indikatorn är släckt:
strömmen är inte påslagen eller batterierna är urladdade