Hur du använder systemets kontrollknappar

Du kan använda din SoundLink®-högtalare med hjälp av kontrollnapparna som sitter på högtalarens ovansida. Här följer en beskrivning av knapparna.

POWER: Tryck för att sätta PÅ och stänga AV högtalaren. Håll ner för att kontrollera batteriets status.

AUX: Tryck på den för att välja den externa ljudenhet som är ansluten via AUX-ingången.

Bluetooth®: Tryck på den för att välja Bluetooth®-källa. Högtalaren försöker ansluta till den senast synkroniserade enheten.

Om du vill använda en annan enhet håller du ner knappen i tre sekunder för att sätta högtalaren i identifierbart läge. Då kan den paras ihop med en annan Bluetooth®-enhet.

När en enhet är ansluten (ihopparad) trycker du på knappen för att koppla bort den ihopparade enheten. Nu väntar SoundLink®-högtalaren på att en annan ihopparad enhet ska anslutas. Om ingen enhet ansluts inom 30 minuter, stänger högtalaren av sig själv.

LJUD AV: Stänger av ljudet från högtalaren.

VOLYM UPP: Tryck på plusknappen för att höja högtalarens volym.

VOLYM NED: Tryck på minusknappen för att sänka högtalarens volym.

Obs! Källindikatorlampan på framsidan blinkar en gång varje gång som plus- eller minusknappen trycks ner. Lampan blinkar två gånger när den högsta respektive lägsta volymen har uppnåtts.