Lär dig använda fjärrkontrollen

Välj fjärrkontroll genom att klicka på en av de små bilderna som visas här nedanför. Då visas simulatorn för den fjärrkontrollen. Håll markören över simulatorns knappar för att få veta vilken funktion varje knapp har:

• Off: Tryck på den en gång för att stänga av din iPod. Den fortsätter att laddas när den sitter i dockningsstationen.
  • Volume -: Tryck på den här knappen för att sänka volymen på systemet, när din iPod är på och spelar. Tryck och håll ner den för snabbare volymjusteringar.
  • Volume +: Tryck på den här knappen för att höja volymen på systemet, när din iPod är på och spelar. Tryck och håll ner den för snabbare volymjusteringar.
  • Seek back: Tryck på den en gång för att komma tillbaka till början av aktuellt spår eller två gånger för att hoppa till början av föregående spår. Håll ner den om du vill söka bakåt genom ett spår.
  • Seek forward: Tryck på den en gång för att hoppa till nästa spår. Håll den nedtryckt för att snabbt söka framåt genom aktuellt spår.
  • Play/Pause: Tryck på den en gång för att tillfälligt stoppa det aktuella spåret. Tryck på den igen för att återuppta uppspelningen. Håll den nedtryckt om du vill stänga av din iPod.

Obs!

• iPod®-knapparna fungerar som vanligt när enheten sitter i dockningsstationen
  • Med klickhjulet på iPod-enheten ändrar du endast volymen i hörlurarna. Den fungerar inte för att justera volymen på SoundDock-systemet