Lär dig använda fjärrkontrollen

Välj fjärrkontroll genom att klicka på en av de små bilderna som visas här nedanför. Då visas simulatorn för den fjärrkontrollen. Håll markören över simulatorns knappar för att få veta vilken funktion varje knapp har:

• Off: Stänger av både din iPod/iPhone och systemet.
  • Play/Pause: Tryck på den för att spela upp eller tillfälligt stoppa det aktuella spåret på den dockade enheten. Tryck på den igen för att återuppta uppspelningen.
  • Volume +: Höjer volymen.
  • Playlist up: Tryck på den för att välja nästa spellista.
  • Volume -: Sänker volymen.
  • Playlist down: Tryck på den för att välja föregående spellista.
  • Seek back: Tryck på den en gång för att komma tillbaka till början av aktuellt spår eller två gånger för att hoppa till början av föregående spår. Håll ner den om du snabbt vill söka bakåt genom ett spår.
  • Seek forward: Tryck på den en gång för att hoppa till nästa spår. Håll ner den om du snabbt vill söka framåt genom ett spår.