Uppdatera hörlurarna

Uppdateringar blir regelbundet tillgängliga för hörlurarna. Vi rekommenderar att du laddar ned Bose Connect-appen för att hålla hörlurarna uppdaterade.

Uppdatera hörlurarna i Bose Connect-appen

Bose Connect-appen söker efter uppdateringar när den öppnas och ansluter till hörlurarna. Nedladdningsikonen visas om en uppdatering är tillgänglig. Uppdateringen startar automatiskt och laddas ned till enheten. Det kan ta upp till 45 minuter och förloppet anges med en cirkel på nedladdningsikonen. I det här skedet, alltså medan uppdateringen förbereds i bakgrunden, går det fortfarande att använda hörlurarna som vanligt.

När uppdateringen är redo visas ”uppdateringsikonen” i appen. Klicka på den för att uppdatera hörlurarna.

Processen tar några minuter. Stäng inte av hörlurarna under tiden.

Uppdatera hörlurarna manuellt

Du kan även uppdatera hörlurarna genom att gå till btu.Bose.com och följa anvisningarna på skärmen. Den metoden är snabbare, men du behöver en dator och en mikro-USB-kabel.