Gratis frakt och gratis retur
 

Uppdatera hörlurarna

Uppdateringar blir regelbundet tillgängliga för hörlurarna. Du får en avisering i Bose Music-appen när en uppdatering är tillgänglig för hörlurarna.

Hämta Bose Music-appen här:

Uppdatera hörlurarna manuellt

Du kan även uppdatera hörlurarna genom att gå till btu.Bose.com och följa anvisningarna på skärmen. Den metoden är snabbare, men du behöver en dator och en USB-C-kabel.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback