Gratis frakt och gratis retur
 

Uppdatera sleepbuds och laddningsfodralet

Du får en avisering i Bose Sleep-appen när en uppdatering är tillgänglig. Klicka på uppdateringsknappen och följ anvisningarna i appen.

När laddningsfodralet ska uppdateras ansluter du det till datorn med en mikro-USB-kabel. Hämta sedan Bose Updater på btu.Bose.com och kontrollera om någon uppdatering för laddningsfodralet är tillgänglig.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback