KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Uppdatera sleepbuds och laddningsfodralet

Gäller:

• Bose ljuddämpande sleepbuds™

Du får en avisering i Bose Sleep-appen när en uppdatering är tillgänglig. Klicka på uppdateringsknappen och följ anvisningarna i appen.

När laddningsfodralet ska uppdateras ansluter du det till datorn med en mikro-USB-kabel. Hämta sedan Bose Updater på btu.Bose.com och kontrollera om någon uppdatering för laddningsfodralet är tillgänglig.