Högtalaren uppdateras

Uppdateringar blir regelbundet tillgängliga för högtalaren. Vi rekommenderar att du laddar ned Bose Connect-appen för att hålla högtalaren uppdaterad.

Uppdatera högtalaren i Bose Connect-appen

Bose Connect-appen söker efter uppdateringar när den öppnas och ansluts till högtalaren. Nedladdningsikonen visas om en uppdatering är tillgänglig. Uppdateringen startar automatiskt och laddas ned till enheten. Det kan ta upp till 45 minuter och förloppet anges med en cirkel på nedladdningsikonen. Det går att använda högtalaren som vanligt medan uppdateringen förbereds i bakgrunden.

När uppdateringen är redo visas ”uppdateringsikonen” i appen."" Klicka på den för att uppdatera högtalaren.

Den här processen tar bara några minuter. Stäng inte av högtalaren under tiden.

Uppdatera högtalaren manuellt

Du kan även uppdatera högtalaren genom att gå till btu.Bose.com och följa anvisningarna på skärmen. Den metoden är snabbare, men du behöver en dator och en mikro-USB-kabel.