Uppdatera SoundTouch-systemet manuellt

Innan du börjar

Ibland tillgängliggörs uppdateringar av SoundTouch-systemet. När en sådan finns uppmanas du att uppdatera när du öppnar SoundTouch-appen. Det går också att manuellt kontrollera om det finns någon uppdatering i SoundTouch-appen. Gör så här:

I SoundTouch-appen väljer du menyikonen (≡) > Settings (inställningar) > Speaker Settings (högtalarinställningar). Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen.

Välj UPDATE (uppdatera). Om knappen UPDATE (uppdatera) är nedtonad finns det ingen uppdatering för systemet just nu

Obs! Uppdateringar publiceras i buntar, så alla användare får dem inte samtidigt. Det kan ta upp till två veckor från publiceringsdatum tills den senaste uppdateringen är tillgänglig för systemet.

Om du har problem med en uppdatering kan du uppdatera manuellt genom att följa anvisningarna nedan.

Uppdatera manuellt med en USB-kabel

Du behöver en USB A- till mikro-USB-kabel för att utföra följande steg.

Klicka på SAVE (spara) för att spara filen Update.stu på skrivbordet (byt inte namn på filen). Om du inte ser meddelandet kanske filen har hämtats automatiskt. Leta efter filen Update.stu högst upp eller längst ned i webbläsarfönstret eller i mappen Hämtade filer

Anslut en USB-kabel från datorn till mikro-USB-uttaget (Setup A) på baksidan av Wave SoundTouch-stativet

Öppna http://203.0.113.1:17008/update.html i webbläsaren

Obs! Länken fungerar bara om systemet är påslaget och anslutet till en USB-port på datorn

På uppdateringsskärmen väljer du CHOOSE FILE (välj fil) (om knappen inte fungerar klickar du i det tomma fältet till höger om CHOOSE FILE (välj fil))

I filvalsfönstret väljer du filen Update.stu som hämtades i steg 2. När filen har valts visas dess namn i fältet till höger om knappen CHOOSE FILE (välj fil).

Klicka på UPLOAD (överför) och vänta medan uppdateringen installeras:

En förloppsindikator i webbläsarfönstret visar uppdateringens status

När den har installerats startas systemet om

Uppdatera med en USB-enhet (alternativ metod)

Om ingen USB A- till mikro-USB-kabel är tillgänglig går det även att uppdatera med en USB-enhet. Gör så här:

Klicka på SAVE (spara) för att spara filen Update.stu på skrivbordet (byt inte namn på filen). Om du inte ser meddelandet kanske filen har hämtats automatiskt. Leta efter filen Update.stu högst upp eller längst ned i webbläsarfönstret eller i mappen Hämtade filer

Kopiera uppdateringsfilen till en USB-enhet

• Sätt i en USB-enhet i USB-porten på datorn
  • Kopiera eller dra och släpp filen Update.stu till USB-enheten
  • Ta ut USB-enheten ur USB-porten

Sätt i USB-enheten i SETUP B-kontakten på Wave SoundTouch-stativet

Dra ut systemets nätsladd

På baksidan av stativet håller du ned kontrollknappen till vänster om Wi-Fi-indikatorn

Håll ned kontrollknappen och återanslut samtidigt nätsladden till systemet

Vänta i tre sekunder och släpp sedan kontrollknappen.

PLEASE WAIT (vänta) visas tillfälligt på Wave-systemets skärm och uppdateringen påbörjas. Den ska ta mindre än 5 minuter

När uppdateringen är klar tar du ut USB-enheten ur SETUP B-kontakten

Öppna SoundTouch-appen på datorn, logga in och lägg till systemet i ditt konto (vid behov)