Uppdatera din högtalare manuellt

Innan du börjar

Ibland tillgängliggörs uppdateringar för soundbarhögtalaren. Uppdateringarna sker automatiskt under natten.

Om du har problem med en uppdatering kan du uppdatera manuellt genom att följa anvisningarna nedan.

Uppdatera manuellt med en USB-kabel

Du behöver en USB A- till mikro-USB-kabel för att utföra följande steg.

USB A- till mikro-USB-kabel

Klicka på knappen nedan för att hämta uppdateringsfilen

Klicka på SAVE (spara) för att spara filen product_update.zip på skrivbordet (byt inte namn på filen). Om du inte ser meddelandet kanske filen har hämtats automatiskt. Leta efter filen product_update.zip högst upp eller längst ned i webbläsarfönstret eller i mappen Hämtade filer.

Anslut en USB-kabel från datorn till mikro-USB-kontakten på undersidan av Bose Home Speaker 500.

Ansluta en USB-kabel till datorn

Starta om högtalaren genom att koppla från strömsladden i 30 sekunder och koppla därefter in den igen. Vänta tills högtalaren har startat om (ljusskenan blinkar i upp till 30 sekunder vid omstart).

Tryck och håll ned volym ned och volym upp-knapparna i 5 sekunder för att hamna i rätt läge. Högtalarens skärm visar en nedräkning.

Öppna http://203.0.113.1:17008/update.html i webbläsaren (helst Chrome eller Safari).

På uppdateringsskärmen väljer du Choose file (välj fil).

Skärm för uppdatering av systemets Wi-Fi

I filvalsfönstret väljer du filen product_support.zip som hämtades i steg 2. När filen har valts visas dess namn i fältet till höger om knappen Choose file (välj fil).

Klicka på UPLOAD (ladda upp) och vänta medan uppdateringen installeras. Ljusskenan lyser från vänster till höger medan uppdateringen installeras.

När den har installerats startas systemet om.