Uppdatera din högtalare manuellt

Innan du börjar

Ibland tillgängliggörs uppdateringar för soundbarhögtalaren. Uppdateringar sker automatiskt när du är ansluten till Bose Music-appen och till ett Wi-Fi®-nätverk med internetanslutning.

Om du har problem med en uppdatering kan du uppdatera manuellt genom att följa anvisningarna nedan.

Uppdatera manuellt med en USB-kabel

Om datorn har en USB-C-port kan du använda den kabel som följer med högtalaren. I annat fall behöver du en USB-A till USB-C-kabel för att utföra de här stegen.

USB A- till mikro-USB-kabel

Klicka på knappen nedan för att hämta uppdateringsfilen

Klicka på SAVE (spara) för att spara filen product_update.zip på skrivbordet (byt inte namn på filen). Om du inte ser meddelandet kanske filen har hämtats automatiskt. Leta efter filen product_update.zip högst upp eller längst ned i webbläsarfönstret eller i mappen Hämtade filer.

Anslut en USB-kabel från datorn till USB-C-kontakten på baksidan av högtalaren.

När högtalaren är påslagen, återställer du högtalaren genom att trycka på och hålla ned Spela/pausa-knappen i tio sekunder. Vänta tills högtalaren har startat om (ljusringen blinkar i upp till 30 sekunder vid omstart).

Tryck och håll ned volym ned och volym upp-knapparna i 5 sekunder för att hamna i rätt läge. Högtalarens skärm visar en nedräkning.

Öppna http://203.0.113.1:17008/update.html i webbläsaren (helst Chrome eller Safari).
Obs! Länken fungerar bara om systemet är påslaget och anslutet till en USB-port på datorn

På uppdateringsskärmen väljer du Choose file (välj fil).

Skärm för uppdatering av systemets Wi-Fi

I filvalsfönstret väljer du filen product_support.zip som hämtades i steg 2. När filen har valts visas dess namn i fältet till höger om knappen Choose file (välj fil).

Klicka på UPLOAD (ladda upp) och vänta medan uppdateringen installeras. Ljusskenan lyser från vänster till höger medan uppdateringen installeras.

När den har installerats startas högtalaren om.