KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Uppdatera produkten

Gäller:

På en dator klickar du på länken nedan för att hämta uppdateringsfilen till produkten

Spara uppdateringsfilen på en tom USB-enhet

Stäng av produkten och dra ut nätsladden

Anslut USB-enheten till SERVICE-uttaget på baksidan av produkten

Återanslut nätsladden till produkten för att påbörja uppdateringen

Vänta tills uppdateringen är klar: Under uppdateringen blinkar lampan på produktens framsida. När den har uppdaterats släcks lampan

Koppla bort USB-enheten från produkten