Uppdatera inbyggd programvara

Så här uppdaterar du den inbyggda ToneMatch Audio Engine-programvaran:

• Anslut mixern till en strömkälla (ToneMatch-nätadapter för T4S/T8S eller en L1 Model 1S/II för T4S)
  • Anslut den ena änden av USB-kabeln till mixerns USB 2.0 typ B-port
  • Anslut den andra änden av USB-kabeln till en USB-port på datorn
  • Slå på mixern
  • Öppna L1 Updater Software-programmet
  • Följ anvisningarna i L1 Updater Software-programmet

L1 Updater Software-programmet (det finns två versioner):
PC L1 Updater Software-program för PC
MAC L1 Updater Software-program för MAC, version 1.3 (har stöd för OSX 10.7 och senare).