KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda AirPlay med din Bose-högtalare

Använda AirPlay

Med iOS 12 eller senare

Obs! iOS-enheter kan inte streama till både AirPlay 1- och AirPlay 2-högtalare samtidigt. Du kan antingen streama till en AirPlay 1-kompatibel högtalare eller till en eller flera AirPlay 2-kompatibla högtalare.

Visa musikkontrollpanelen på iOS-enheten genom att svepa nedåt från det övre högra hörnet på skärmen. (På vissa äldre iOS-enheter visar du musikkontrollpanelen genom att svepa uppåt)

Tryck på och håll ned musikkontrollpanelen

Tryck på AirPlay-ikonen

Välj namnet på det Bose-system där du vill spela upp

Börja spela upp musik

Med en mobil- eller datorapp med stöd för AirPlay

Tryck på AirPlay-ikonen i appen

Välj namnet på det Bose-system där du vill spela upp

Börja spela upp musik

Med macOS 10.8 (Mountain Lion) eller senare

Håll ned Alt-tangenten på datorn och klicka på högtalarikonen i menyfältet

Välj namnet på det Bose-system där du vill spela upp under Enhet för utljud