Leveransen kommer att vara tillgänglig inom 2 veckor, med 90 dagars riskfri provperiod och KOSTNADSFRI standardleverans.

Använda AirPlay med din SoundTouch-högtalare

Innan du börjar

AirPlay stöds inte av alla SoundTouch-system. Se till att du har något av följande system med stöd för AirPlay 1 eller AirPlay 2:

System med AirPlay 1

• SoundTouch 20
  • SoundTouch 20 II
  • SoundTouch 30
  • SoundTouch 30 II
  • SoundTouch Portable
  • SoundTouch Portable II
  • SoundTouch SA-4-förstärkare
  • SoundTouch Stereo JC
  • SoundTouch Stereo JC II
  • Wave SoundTouch-musiksystem

System med AirPlay 2

AirPlay 2 finns i iTunes 12.8 eller senare, macOS Catalina eller senare och i Apple iOS 11.4 eller senare för mobila enheter, TV-apparater eller HomePod-enheter.

• Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 III
  • SoundTouch 30 III
  • SoundTouch 300
  • SoundTouch SA-5-förstärkare
  • Wave SoundTouch IV-musiksystem

Använda AirPlay

Med iOS 12 eller senare

Obs! iOS-enheter kan inte streama till både AirPlay 1- och AirPlay 2-högtalare samtidigt. Du kan antingen streama till en AirPlay 1-kompatibel högtalare eller till en eller flera AirPlay 2-kompatibla högtalare.

Visa musikkontrollpanelen på iOS-enheten genom att svepa nedåt från det övre högra hörnet på skärmen. (På vissa äldre iOS-enheter visar du musikkontrollpanelen genom att svepa uppåt)

Tryck på och håll ned musikkontrollpanelen

Tryck på AirPlay-ikonen

Välj namnet på det Bose-system där du vill spela upp

Börja spela upp musik

Med en mobil- eller datorapp med stöd för AirPlay

Tryck på AirPlay-ikonen i appen

Välj namnet på det Bose-system där du vill spela upp

Börja spela upp musik

Med macOS 10.8 (Mountain Lion) eller senare

Håll ned Alt-tangenten på datorn och klicka på högtalarikonen i menyfältet

Välj namnet på det Bose-system där du vill spela upp under Enhet för utljud