90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Använda en IR-sändare

På kontrollkonsolens framsida finns sändare som fungerar ihop med Lifestyle®-systemets fjärrkontroll för att kontrollera andra ljud-/videoenheter som är anslutna till ditt system. Om det är inte är fri linje mellan kontrollkonsolen och dessa enheter måste du använda de IR-sändare som ingår i ditt system.

Så här använder du IR-sändare:

Sätt i IR-sändarens kontakt i IR-sändaruttaget på baksidan av kontrollkonsolens anslutningspanel

Leta reda på IR-mottagarfönstret på den eller de enheter som ska kontrolleras. Varje enhet (tv, VCR, kabel- eller satellitbox) har ett litet genomskinligt fönster där IR-mottagaren finns. På vissa tv-projektorer sitter IR-mottagaren bakom skärmen och hela skärmen används som IR-mottagare. IR-sändaren måste "se" dessa mottagarfönster. Hos den trehövdade IR-sändaren kommer signalen från den platta sidan

För att kontrollera flera enheter väljer du en plats där sändaren kan placeras med den platta sidan mot enheterna från andra tillverkare än Bose. Fäst sändarens platta sida direkt på eller i närheten av enheterna genom att lossa ena sidan av den genomskinliga dubbelhäftande tejpen och fästa den på sändaren. Om endast en enhet ska kontrolleras fästs IR-sändaren direkt på enhetens IR-mottagarfönster

När sändaren är på plats kontrollerar du att fjärrkontrollen fungerar

obs! högst fem sändare (originalet har tre sändare och ytterligare två extra enkla sändare) kan användas ihop med systemet och minst tre måste användas.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback