KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda Aware-läge

I Aware-läget använder Boses® patenterade teknik en av mikrofonerna i hörlurarna för att ta upp ljud från omgivningen, så att användaren kan höra dem. Detta gör att användaren kan höra vad som pågår runt omkring och samtidigt lyssna på sitt ljud. Samtidigt gör Aware-läget lyssningsupplevelsen bättre genom att bibehålla en minimal mängd brusreducering för att stänga ute vissa bakgrundsljud samtidigt som användaren är medveten om de flesta ljud från omgivningen.

Precis som med alla hörlurar kan signalen från ljudkällan dominera över möjligheten att höra din omgivning. Om källans volym är på en medelnivå kan du använda Aware-läget för att höra omgivningen.

tryck på mode-knappen på fjärrkontrollens sida, för att ändra till aware-läge. då hör du en del av ljuden omkring dig, som trafikljud eller utropen på en flygplats.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback