Använda laddningsfodralet

Laddningsfodralet (tillval) skyddar dina hörlurar och ger upp till två fullständiga ytterligare laddningar, så att du kan få upp till 40 extra timmars uppspelningstid.

Vrid öronkåporna och placera hörlurarna i fodralet

Öppna laddningsfodralet med tillbehör i fickan och hörlurarna vikta i fodralet

Dra USB-kabeln nedåt till fodralets kant

USB-kabel neddragen till fodralets kant

Anslut USB-kabeln i fodralet till USB-C-porten på höger öronkåpa.

USB-kabel som ansluts till höger hörlur

Ladda fodralet

Anslut USB-kabelns lilla ände till USB-C-porten på laddningsfodralets sida.

Ansluta USB-kabeln till USB-C-porten på laddningsfodralet

Anslut den andra änden till en USB-väggladdare (medföljer inte) eller dator som är påslagen. Medan laddningsfodralet laddas blinkar strömlampan vitt. När batteriet är fulladdat lyser alla fem statuslampor i laddningsfodralen med fast vitt sken

Laddningstid

När fodralet är fulladdat kan du ladda hörlurarna upp till två gånger.

Komponentensladdningstid
Hörlurarupp till 2,5 timmar
LaddningsfodralUpp till 3 timmar
Hörlurar och laddningsfodral samtidigtVarierar

Kontrollera laddningsfodralets batterinivå

Tryck in och släpp upp knappen på sidan av laddningsfodralet. Statuslamporna för de fem laddningsfodralen lyser i enlighet med batteriets laddningsnivå.

Knapp och statuslampor för laddningsfodralet
Lätt aktivitetLaddningsprocent
○ • ○ • ○Fel – kontakta Boses kundtjänst