Använda Google Assistant

Google Assistant finns integrerat i hörlurarna och ger dig tillgång till underhållning, håller dig uppkopplad, förser dig med information och sköter livspusslet – utan att du ens behöver titta på telefonen.

Obs! Google Assistant finns inte på alla språk eller i alla länder.

Ställ in åtgärdsknappen på Google Assistant

Anslut hörlurarna till din mobila enhet

Konfigurera Google Assistant via din mobila enhet:

På en Android-enhet håller du ned hemknappen för att öppna Google Assistant. Följ sedan anvisningarna på skärmen

På en iOS-enhet öppnar du eller laddar ned Google Assistant-appen och följer anvisningarna i appen

Obs! Google Assistant finns på enheter med Android 6.0* eller senare. Du måste ladda ned Google Assistant-appen om du har en iOS-enhet.

*Kompatibel med enheter med Android 6.0 eller senare med Google Play-tjänster, 1,5 GB minne och en skärmupplösning på 720p eller högre. Klicka här för att se fullständiga krav och specifikationer.

Använd Google Assistant

ÅtgärdTillvägagångssätt
Prata med Google Assistant

Du börjar genom att hålla ned åtgärdsknappen och prata. Förslag på vad du kan säga:

”Är det mycket trafik på väg till jobbet?”

”Hur ser schemat ut för i dag?”

”Vad händer i världen?”

”När avgår mitt flyg?”

”Lägg till mjölk och ägg på inköpslistan.”

Andra exempel på frågor och saker du kan göra finns på:

http://assistant.google.com/platforms/phones/#headphones

Ta emot meddelandenTryck på åtgärdsknappen
Stoppa Google AssistantDubbeltryck på åtgärdsknappen
Svara på ett meddelande (om tillgängligt)Du svarar på ett mottaget meddelande genom att hålla ned åtgärdsknappen. Släpp knappen när du är klar.

Du kan också ladda ned Bose Connect-appen och enkelt konfigurera åtgärdsknappen via den.

För ytterligare hjälp med Google Assistant kan du besöka: https://support.google.com/headphones