KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Använda grupper

Värt att veta om grupper

När du grupperar högtalare kan du spela samma ljud samtidigt på flera högtalare. Du kan skapa en grupp på två sätt:

Gruppera två eller fler smarta BOSE-högtalare som du har lagt till i ditt konto på Bose Music-appen. De smarta högtalarna från Bose omfattar:

• Bose Portable Home Speaker
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Gruppera en smart BOSE-högtalare med en BluetoothⓇ-högtalare eller ett headset med hjälp av SimpleSync

Denna typ av gruppering kan leda till en kortare ljudfördröjning mellan den smarta högtalaren och Bluetooth-produkten. Bluetooth-produkterna från Bose som anges i listan nedan är däremot optimerade för att synka ljudet från till exempel musikstreamingtjänster.

Obs! Bose Noise Cancelling Headphones 700 är de enda hörlurar som synkar ljudet från TV-kanaler och filmer vid användning av Soundbar 500 eller Soundbar 700.

Högtalaren är optimerad för användning med SimpleSync
  • TV-ljudsystemet Bose Solo 5
  • S1 Pro-systemet
  • SoundLink Bluetooth Mobile II-högtalare
  • SoundLink Bluetooth III-högtalare
  • SoundLink Color Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Color Bluetooth II-högtalare
  • SoundLink Micro Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Mini Bluetooth-högtalar
  • SoundLink Mini Bluetooth II-högtalare
  • SoundLink Revolve Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Wireless Mobile-högtalare
Hörlurarna är optimerade för användning med SimpleSync
  • Bose Noise Cancelling 700-hörlurar
  • Trådlösa QuietComfort 35-hörlurar
  • Trådlösa QuietComfort 35 II-hörlurar
  • Trådlösa SoundSport Free-hörlurar
  • Trådlösa SoundSport Pulse-hörlurar
  • Trådlösa SoundSport-hörlurar

Tips! Om du upplever en ljudfördröjning när du grupperar någon av dessa produkter, ska du kontrollera att den senaste uppdateringen är installerad. Om du vill uppdatera din Bluetooth-produkt kan du gå till btu.bose.com.

Skapa en grupp

Tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet i Bose Music-appen

Välj en av de produkter som ska vara med i gruppen

Tryck på produktbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Gruppera

Välj högtalare som du vill ta med i gruppen:

Tryck på + Lägg till alla i avsnittet Smarta högtalare för att spela upp ljud från alla smarta Bose-högtalare som är länkade till ditt konto

Tryck på + bredvid den/de högtalare som du vill spela upp ljud ifrån i avsnittet Smarta högtalare för att enbart spela upp ljud från denna/dessa

Tryck på  + i avsnittet SimpleSync bredvid produkten som ska läggas till om du vill gruppera en enskild Bluetooth-högtalare eller ett headset. Om du inte är ansluten till den produkt som ska grupperas trycker du på Anslut ny produkt  och väljer önskad produkt. Tips! Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på enheten som ska läggas till

Lägga till eller ta bort högtalarna i en grupp

Obs! Om du ansluter en Bluetooth-produkt, kan endast en Bluetooth-produkt anslutas i taget.

Tryck på gruppbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Redigera grupp

Tryck på + eller bockmarkeringen bredvid högtalaren för att lägga till eller ta bort den. När den har grupperats visas en bockmarkering, när den har tagits bort visas ett +

Justera volymen för grupperade högtalare

Obs! Det går inte att justera volymen i Bluetooth-hörlurarna via SimpleSync.

Tryck på gruppbilden i det nedre högra hörnet

Använd volymreglaget längst ned för att proportionerligt justera nivån på alla grupperade högtalare

Tryck på ^ längst ned till höger för att justera de enskilda nivåerna för de grupperade högtalarna. Justera sedan de enskilda volymreglagen