Använda grupper

Värt att veta om grupper

När du grupperar högtalare kan du spela samma ljud samtidigt på flera högtalare. Du kan skapa en grupp på två sätt:

Gruppera två eller fler smarta högtalare från Bose i Bose Music-appen. De smarta högtalarna från Bose omfattar:

• Bose Portable Home Speaker
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Gruppera en smart högtalare från Bose med BluetoothⓇ-högtalare eller -headset

Obs! När du använder gruppering på det här sättet kan det finnas en liten ljudfördröjning mellan den smarta högtalaren och Bluetooth-högtalaren, men följande Bose Bluetooth-produkter har optimerats för att synkas när de har grupperats via Bluetooth:

• Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 trådlösa hörlurar
  • QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar
  • Bose Solo 5 ljudsystem för TV
  • SoundLink Color Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Color II Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Micro Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Mini Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Mini II Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Revolve Bluetooth-högtalare
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth-högtalare

Tips! Om du upplever en ljudfördröjning när du grupperar någon av dessa produkter, ska du kontrollera att den senaste uppdateringen är installerad. Om du vill uppdatera din Bluetooth-produkt kan du gå till btu.bose.com.

Skapa en grupp

Tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet i Bose Music-appen

Välj en av de produkter som ska vara med i gruppen

Tryck på produktbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Gruppera

Välj högtalare som du vill ta med i gruppen:

Om du vill spela från alla dina smarta högtalare från Bose trycker du på Spela på alla högtalare

Om du vill spela på vissa högtalare trycker du på Välj högtalare

Välj högtalare genom att trycka på + bredvid den/de högtalare som ska ingå i gruppen

Om du vill välja en Bluetooth-högtalare som inte är länkad till ditt Bose Music-konto trycker du på Tidigare ihopparad & I närheten och sedan på + bredvid högtalaren som ska ingå i gruppen

Tryck på Skapa

Lägga till eller ta bort högtalarna i en grupp

Obs! Om du ansluter en Bluetooth-produkt, kan endast en Bluetooth-produkt anslutas i taget.

Tryck på gruppbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Redigera grupp

Tryck på + eller bockmarkeringen bredvid högtalaren för att lägga till eller ta bort den. När den har grupperats visas en bockmarkering, när den har tagits bort visas ett +

Tryck på Spara

Justera volymen för grupperade högtalare

Obs! Om du ansluter en Bluetooth-produkt, kan Bluetooth-produktens volym endast styras på den produkten.

Tryck på gruppbilden i det nedre högra hörnet

Använd volymreglaget längst ned för att proportionerligt justera nivån på alla grupperade högtalare

Om du vill justera enskilda högtalare i gruppen, trycker du på ^ i nedre högra hörnet och justerar sedan med de enskilda volymreglagen