Använda Music Share

Med Music Share kan ni lyssna tillsammans. Nu kan du dela musikupplevelsen mellan två par trådlösa hörlurar från Bose så att ni kan lyssna tillsammans medan en av er styr musiken.

Obs! Följande bilder från appen varierar beroende på vilka produkter som har anslutits. Processen är densamma.

Öppna Bose Connect-appen och tryck på Music Share-ikonen (med dubbla hörlurar) i hörnet längst ned till vänster. Kontrollera att appen och produktens inbyggda programvara är uppdaterade om det inte finns någon ikon.

Smartphone-skärm med Music Share-ikonen.

Obs! Om du använder en röstassistent visas ett meddelande om att du inte har åtkomst till assistenten när du använder Music Share.

Smartphone-skärm med meddelande om att användaren inte har åtkomst till assistenten när Music Share används.

Tryck på CONTINUE (FORTSÄTT) och GET STARTED (KOM IGÅNG)

Music Share-skärmen med knappen CONTINUE (FORTSÄTT).
Music Share-skärmen med knappen GET STARTED (KOM IGÅNG).

I Connect-appen visas alla tillgängliga enheter i ditt område. Leta reda på det andra paret hörlurar som du vill ansluta genom att dra åt vänster eller höger

Obs! Om du hittar en produkt men meddelandet NEEDS UPDATE (BEHÖVER UPPDATERING) visas måste produkten uppdateras innan du kan använda Music Share.

Dra produktikonen nedåt för att ansluta till Music Share. Det tar några sekunder för dem att ansluta. Du kan se anvisningar om hur du ansluter ditt andra par hörlurar

Smartphone-skärm med anvisningen Dra för att ansluta produkten.
Smartphone-skärm med anvisningen Håll intryckt i tre sekunder för att aktivera ihopparningsläge.
Smartphone-skärm som visar produkter som ansluter till Music Share.

När anslutningen är upprättad syns de extra hörlurarna längst ned till vänster i Connect-appen

Smartphone-skärm som visar de anslutna extra hörlurarna längst ned till vänster

Avaktivera Music Share

Tryck på X på produkten i hörnet längst ned till vänster på huvudskärmen

Smartphone-skärm där X:et på den anslutna produkten är markerat.

Tryck på End Music Share (Avsluta Music Share)