Leveransen kommer att vara tillgänglig inom 2 veckor, med 90 dagars riskfri provperiod och KOSTNADSFRI standardleverans.

Använda sökfunktioner för att hitta radiokanaler

Gör så här för att söka efter tillgängliga radiokanaler:

på fjärrkontrollen trycker du på source upprepade gånger för att välja "fm" eller "am" i listan över anslutna källenheter

Så här väljer du en radiokanal:

Tryck på Tune back eller Tune forward för att söka

tryck på seek back eller seek forward för att söka efter nästa eller föregående kanal med stark signalstyrka

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback