Använda armbandet (även vid videoklipp)

iphone 5-användare: kontakta oss för information om hur du hittar ett armband som passar din telefon.

• USA: 888-757-9943
  • Kanada: 800-905-2177

Använda armbandet

Armbandet håller din enhet säkert och bekvämt på plats vid träning — och du kan förvara hörlurarna i det när du har tränat klart.

Sätt i enheten i armbandets ficka och anslut hörlurskabeln till hörlursuttaget. Du kan använda enhetens pekskärm igenom fönstret på armbandet.

Sätt fast armbandet på armen och stoppa in överskjutande rem i fliken. Dra åt remmen så att armbandet sitter säkert. Du kan även förvara hörlurarna här när de inte används.

Tänk på: Armbandet ska inte användas i vatten. Det kan inte skydda enheten vid besvärliga väderförhållanden eller när du svettas ymnigt. Var försiktig när du använder armbandet under dessa förhållanden eftersom enheten kan skadas om den utsätts för väta.