Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Använda ljudkabeln med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon

Ljudkabeln med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon är utformad för att användas med utvalda Apple®-produkter som anges som kompatibla enheter. Klicka på länkarna här nedanför för att lära dig mer om kabeln med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon (som säljs med QuietComfort® 3-hörlurarna från och med 05/17/12).

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback