Använda AUX-anslutningen

Du kan ansluta en smarttelefon, surfplatta, dator eller annan typ av ljudenhet från ljudutgången till högtalarens AUX-anslutning. AUX-anslutningen fungerar med en 3,5 mm kabel med stereokontakt (medföljer ej).

Använd stereokabeln på 3,5 mm för att ansluta enheten till AUX-ingången på högtalaren

Tryck på högtalarens strömknapp. AUX-indikatorn börjar lysa

Spela musik på ljudenheten. Höj volymen på den anslutna enheten till nära max och använd sedan volymknapparna på högtalaren för att justera volymen