Använda funktionen för kontinuerlig uppspelning

Systemet har en funktion för kontinuerlig uppspelning som innebär att en annan källa (FM, AM, AUX) automatiskt börjar att spelas upp när en CD-skiva tar slut.

På fjärrkontrollen håller du in ALARM SETUP/MENU tills Setup Menu visas.

Alarm Setup/Menu

Tryck på TUNE/MP3 > tre gånger tills CONT PLAY visas.

Tune/MP3 >

Tryck på TIME - eller TIME + för att välja FM/AM-radio, AUX eller ingen.

Time -

Time +

Tryck på ALARM SETUP/MENU för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs menyn automatiskt.

Alarm Setup/Menu