Slå på strömmen och justera volymen med kontrollmodulen

Strömbrytare

genom att trycka på strömbrytaren (power) kan du slå på/stänga av acoustic noise cancelling®-funktionen samt ändra ljusstyrkan på indikatorn:

tryck på strömbrytaren en gång om du vill aktivera acoustic noise cancelling.

håll strömbrytaren nedtryckt om du vill inaktivera acoustic noise cancelling.

tryck snabbt på power två gånger för att växla mellan svag och ljusstark lysdiodsinställning.

det kan ta upp till sex sekunder innan headsetet slås på/stängs av. åtgärden fördröjs för varje gång du trycker på power (strömbrytaren). tryck inte för snabbt på power (strömbrytaren) när du slår på eller stänger av headsetet.

Strömsladd

Volymkontroll

med vänster respektive höger ratt på kontrollmodulen justerar du volymen för motsvarande kåpa. volymen ställs automatiskt in på högsta nivån om du stänger av acoustic noise cancelling. om du vill ändra headsetvolymen fullt ut måste du göra det på såväl headsetets kontrollmodul som intercom-enheten eller radion i flygplanet. du kan inte stänga av intercom-ljudet helt med endast en av volymrattarna, inte ens om du använder den lägsta inställningen.

Volymrattar