Högtalarkontroller

Högtalarkontrollerna sitter på högtalarens ytterkant.

Bluetooth-knapp

Tryck en gång för att höra vilken Bluetooth-enhet som för tillfället är aktiv.

Om fler än en enhet är ansluten, fortsätt trycka för att bläddra igenom alla enheter och sluta trycka när du hör namnet på den enhet som du vill ansluta till.

Lägg till ytterligare en enhet genom att hålla in knappen tills du hör ”Klar för ihopparning med annan enhet”.

Rensa ihopparningslistan genom att hålla in knappen i 10 sekunder tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”.

Strömbrytare

Tryck ned och släpp upp knappen för att sätta på och stänga av högtalaren.

Håll knappen nedtryckt för att höra en röstanvisning om aktuell batterinivå. Även batteriindikatorerna visar nu batterinivån.

Volym upp

Tryck för att höja volymen på enheten.

Tryck på volymknapparna + och - samtidigt för att stänga av/sätta på ljudet under pågående samtal.

Flerfunktionsknapp

Spela musik

Tryck en gång för att spela upp/pausa.

Tryck två gånger i snabb följd för att hoppa framåt.

Tryck tre gånger i snabb följd för att hoppa bakåt.

Tryck två gånger i snabb följd och håll kvar den andra tryckningen för att spola framåt.

Tryck tre gånger i snabb följd och håll kvar den tredje tryckningen för att spola tillbaka.

Telefonsamtal

Tryck en gång för att besvara/avsluta samtal.

Håll knappen nedtryckt för att avvisa inkommande samtal.

Under pågående samtal, tryck en gång för att besvara ett inkommande samtal och parkera det pågående samtalet.

Under pågående samtal, håll knappen nedtryckt i en sekund för att avvisa ett inkommande samtal och fortsätta med det pågående samtalet.

Vid två aktiva samtal, tryck två gånger i snabb följd för att växla mellan samtalen.

Vid två aktiva samtal, håll knappen nedtryckt i en sekund för att starta ett konferenssamtal.

Håll knappen nedtryckt för att aktivera Bluetooth-enhetens röststyrning (om funktionen stöds av enheten).

Volym ned

Tryck för att sänka volymen på enheten.

Tryck på volymknapparna + och - samtidigt för att stänga av/sätta på ljudet under pågående samtal.