Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Använda kontrollerna på hörlurarna

volym upp:
här höjer du volymen.

flerfunktionsknapp:
tryck en gång för att spela upp/pausa eller besvara/avsluta samtal.
tryck två gånger om du vill snabbspola framåt, och tre om du vill snabbspola bakåt.
håll knappen nedtryckt om du vill avvisa inkommande samtal.

volym ned:
här sänker du volymen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback